Букмейкъри попаднали в черния списък

Една от най-големите грешки, които можете да направите в спортните залагания е да си отворите сметка в букмейкър, който е в черния списък. Ако депозирате средства в сметка в някоя от тези компании, може да изпаднете в проблеми, когато се опитвате да си приберете печалбата или да извадите парите си от сметката.

Продължете да четете подробно ръководство за идентифициране и избягване на непочтителни букмейкъри или другата възможност е направо да погледнете черния списък, който сме изготвили и се намира малко по-надолу в страницата за да сте сигурни, че букмейкърът, който мислите да използвате, не е известен измамник.

Ако търсите надежден сайт за залози, проверете нашите отзиви за подробности за някои от най-добрите и най-надеждни букмейкъри.

Признаци за определяне на букмейкър дали е за черния списък или не

 

Нереалистични бонус оферти


Имайте предвид примамливите бонуси за първи депозит. Някои букмейкъри като Canbet често ги предлагаха, за да примамват клиентите да депозират пари и след това избягват да им връщат парите, като подлагат вината на техническите проблеми.

 

Изключително високи коефициенти


Най-надеждните азиатски букмейкъри обикновено предлагат изплащания, близки до 97%, докато всеки друг букмейкър ще остане близо до изплащане на 92-95% за всеки мач. Измамните букмейкъри не се интересуват от изплащанията и коефициентите, тъй като не възнамеряват да ви дадат печалба. Те ще предложат изключително високи коефициенти, както Гобетго правеше в миналото, както и ежедневен безплатен залог, за да привлекат колкото се може повече играчи, преди да вземат всичките си пари и да направят старт за това.


Високи бонуси в началото на всеки сезон


Някои букмейкъри понякога ще предлагат изключително печеливши бонуси само през август, когато предстои да започнат най-популярните футболни лиги. Въпреки че всеки букмейкър има своя собствена политика за популяризиране, бонусите и други оферти обикновено са на разположение на играчите за целия сезон.

 

Спам имейли


Не забравяйте, че всички данни, които дадете преди да отворите акаунт в онлайн букмейкър, при всички обстоятелства трябва да останат лични. Букмейкърът няма право да ги използва по никакъв начин, без да иска вашето разрешение. Ако случайно получавате промоционални имейли от букмейкър, независимо дали сте регистрирани на уебсайта им или не, трябва да продължите с особено внимание. Някои букмейкъри използват незаконно получени пощенски списъци, за да популяризират своите услуги.

 

Телефонни обаждания


Имаше някои промоционални телефонни обаждания от букмейкъри до потенциални играчи. Бъдете наясно с тях и не слушайте оферти, които биха могли да ви дадат, освен ако не можете да проверите дали те произхождат от законна компания за залагания. Трябва да настоявате да знаете откъде са взели номера ви и да проверите дали информация, която ви дават, може да бъде намерена в интернет, преди да продължите.

 

Отзиви / коментари на потребителите


Значителна промяна в рейтинга на производителя на книги на всички портали за преглед на сайтове за залагания трябва да се третира със съмнение. Измамните букмейкъри са склонни да манипулират оценките на играчите, за да подобрят резултата си, като създават фалшиви акаунти и дават висока оценка на тяхната компания.

 

Ограничен брой опции за плащания


Един надежден онлайн букмейкър трябва да предлага разнообразни възможности за плащане. Ако букмейкърът има ограничени възможности за транзакции или проявява нежелание, когато се опитвате да изтеглите пари (т.е. приемате кредитни карти за депозит, но ще позволява теглене само по банкови сметки), тогава те вероятно маскират очакваното нежелание да плащате.