Списък на Букмейкъри класирани по рейтинг

Първия и най-важен критерий при оценяването на онлайн букмейкър по рейтинг е да отделим известно време за подробно проучване. Разбира се, коефициентите и бонусите може да изглеждат добри на пръв поглед, но има много други определящи фактори, които не можем да си позволим да пропуснем. Най-добрите букмейкъри успяват да комбинират високи коефициенти с доказана надеждност и обикновено получават високи оценки на услугите за спортни залози и съответно рейтингът им е висок.

 

Признаци за надежден букмейкър

Факторите или признаците за това дали един букмейкър е надежден или не, могат да бъдат хиляди. Екипът на FIRSTinBet се потруди и оцени много букмейкъри по доста критерии. А ето и нашият анализ за това, което разграничава най-добрия сайт за залагания от останалите, включва категориите изброени по-долу:

 

Лицензирани ли са букмейкърите от легитимен орган по хазартните игри

Първият признак или критерии, по който оценяваме букмейкърите се състои в това, че настоятелно се препоръчваме да се провери дали компанията за онлайн залагания, в която играем или планираме да се регистрираме е лицензирана от легитимен орган за хазартни игри. В горната таблица можете да намерите доста от тях, които предлагат своите услуги за залози от много части на света, а не само от България. Лицензът от комисията по игрите, предлага гаранция на всеки играч, за това, че една компания е щателно и редовно проверявана и винаги ще ви позволи да изтеглите парите си. Тази комисия постоянно е под ръка на всеки играч, като предоставя полезни съвети и разрешава всякакви конфликти между букмейкъри и клиенти

 

Може ли „годината на основаване“ да бъде критерии за оценяване на букмейкър?

Подобно на всеки друг бизнес, опитът и надеждността винаги се изплащат на букмейкърите. Компания за онлайн залагания, която функционира в един силно конкурентен пазар в продължение на много години, много по-лесно ще задоволи предпочитанията на всеки играч. Това е така, защото въпреки добрите намерения на всички нови букмейкъри, отнема много време, преди те да спечелят уважението на общността на залаганията.

 

Важни ли са оценките и коментарите на играчите?

Обичаме да мислим, че предлагаме задълбочен, безпристрастен и честен преглед на всеки букмейкър. Въпреки това, чрез вашата инициатива можем да подобрим себе си, както и да мотивираме букмейкърите да предлагат по-добро и по-изгодно игрово изживяване. Винаги насърчаваме нашите читатели да участват в общността на Firstinbet, не само да четат нашите рецензии и статии, но и оставяме техните гласове да бъдат чути. Чувствайте се свободни да предложите всеки полезен съвет на нашия уебсайт и да споделите позитивен или отрицателен опит от всеки букмейкър. И накрая, ние разбираме, че вие, играчите, участвате в залаганията и най-важното е вашето мнение.

 

Оценяване по коефициенти

Средното изплащане може да достигне или дори да надвиши ограничението от 95% за определени мачове. Когато се опитвате да намерите на кой мач трябва да заложите, сигурно сте виждали, че коефициентите рядко имат значителни промени. Тук може би е моментът да се каже, че след всяка промяна на коефициент се крие услуга за компилиране и че те не са просто копирани от друг букмейкър или чрез проследяване на активността на пазара. Можете да сравните сайтове за залагания според коефициентите в раздела Коефициенти.

 

Какво е нивото на сигурност

Важното при оценяване на букмейкър по нивото на сигурност е да знаете,че всички парични транзакции са гарантирани и се изпълняват по безопасен начин. Всички лични данни, които предоставяте, трябва да останат лични (т.е. за потвърждаване на първо теглене, промоционални имейли, изпращане на материали и телефонни обаждания). Когато поискате нова парола, процедурата за идентификация е ясна и сигурна.

Реномираните букмейкъри имат Прозрачност на транзакциите

Когато поискате теглене, транзакцията трябва се изпълнява в рамките на срока (може би дори по-рано), който е описан на уебсайта на букмейкъра. Залогът трябва да позволява различни начини на плащане. Ако все пак решите да тествате някой нов сайт за залози,
най-добре с най-малката възможна сума. Направете минималния депозит, направете няколко залога и изискайте теглене за да си направите собствен извод за онлайн букмейкъра, който сте избрали.

 

Правдоподобност на букмейкърите

Най-добрите сайтове за онлайн залагания имат голям трафик на Alexa Rank, а дялът от акции на тяхната компания на борсовия пазар трябва да е стабилен или да нараства.

 

Голямото Разнообразие от залози и пазари е предимство

Букмейкърът трябва да има поне 20+ различни спорта. В крайна сметка, какъв е смисълът да избирате сайт за залагания на хокей, който не предлага футбол или тенис? Освен това трябва да можете да намерите около 100+ пазара за залагания на определени мачове.

 

Защо сайта за залози трябва да е Удобен за потребителя?

Залагането трябва да бъде лесно изпълнено и незабавно потвърдено. Трябва също така да можете да видите общия си баланс, историята на залаганията и транзакциите, както и начините на плащане и каналите за поддръжка на клиенти.

 

Всички Бонуси / Оферти да се изпълняват веднага

Всеки бонус или оферта се кредитира във вашия акаунт веднага след като сте го заявили, стига да сте изпълнили условията. Не трябва да съществуват никакви фино отпечатани или неопределени правила.

 

Поддръжка на клиенти

Трябва да съществува полезна и по възможност някога присъстваща услуга за чат на живо. Алтернативно, на всеки изпратен имейл се отговаря в рамките на няколко часа. От само себе си се разбира, че ако залагате онлайн с реални пари, трябва да можете да получите бърз отговор на всеки въпрос.