Топ Букмейкъри с апликации за мобилни залози

Преди да започнем с всички технически неща и кои елементи да търсим, когато оценяваме букмейкър с мобилна апликация, решихме, че е по-добре да споделим няколко примера. По този начин можете да получите директен достъп до букмейкърите и да видите функциите, които сме проучили за тях. Просто разгледайте списъка със сайтове за залози с най-добрите мобилни апликации, който сме съставили, и вземете своя избор от набор от щателно тествани букмейкъри. Без значение кой от тях сте избрали, можете да сте сигурни, че всички важни аспекти като потребителско изживяване, бързина, безопасност или лекота на използване са внимателно проверени.

Представете си, че излизате с приятелите си във вечер на Шампионска лига, в любимата си кръчма, наслаждавайки се на мача с бира или две. Тогава изведнъж един от приятелите ви предсказва кой ще вкара следващия гол и преди да завърши изказването си, той залага на този резултат. Оказва се, че е бил прав, просто е изкарал малко пари от въздуха и вероятно няма да млъкне за това през следващите пет минути.

Това не е измислица, залаганията през мобилни устройства наистина могат да бъдат толкова забавни и прости! За да можете да се насладите на подобно преживяване, всичко, което трябва, е да намерите подходящата апликация за залагане или подходящия уебсайт на букмейкъра. За щастие, в тази статия ще разгледаме най-добрите оферти за мобилни залагания, как да изберем букмейкър с най-добрата и удобна апликация, както и разликите между мобилно приложение и мобилна версия на сайта за залози.

 

Мобилна апликация или мобилна версия е по-удобно за залагане?

Първата дилема, с която ще се сблъскате, е да използвате приложение за мобилни залагания или да се насладите на отзивчивия уебсайт за залагания, предлаган от букмейкъра. Има плюсове и минуси за всеки от тях, които са изброени по-долу.

Предимства на мобилната апликация:

Стабилна и с по-нов софтуер
Оптимизиран за бързи и бавни връзки
Изтегляне от App Store на iOS или Google Play на Android
Някои приложения могат да предоставят повече функции
Възможни ограничения на операционната система

Ако най-важното за вас е бързото залагане през мобилния телефон и използвате iOS или Android устройство, тогава приложението за залагане е това, от което се нуждаете. Всички апликации, разработени от букмейкърите в нашия списък, са оптимизирани за бързи и безпроблемни залагания. Способността да персонализирате интерфейса и да запазите определени лиги или турнири е друг голям плюс.


Предимства на мобилната версия на уебсайта на букмейкъра:

Съвместим с всеки тип смартфон или таблет
Не е необходимо изтегляне
Без допълнителни системни изисквания (дисково пространство, процесор и т.н.)
Отзивчивост за всеки размер на екрана
Работи добре дори на по-стари телефони

Залагането през смартфон може да ви се стори по-лесно при директен достъп до мобилния уебсайт. Просто ви трябва интернет връзка и не е нужно да мислите за съвместимост, дисково пространство или допълнителни изтегляния. Добавянето на пряк път към мобилния уебсайт на любимия ви букмейкър на вашия начален екран се грижи и за лесния достъп.

 

Как да изберем букмейкър с най-добрата мобилна апликация

Сигурни сме, че сте виждали това заглавие и преди, както знаете, има много критерии, които трябва да вземете предвид, когато оценявате мобилна спортна книга. Истината е, че всеки от нас има определени предпочитания, когато става въпрос за избора на определено мобилно букмейкърско над друго, обаче, някои от тях трябва да са в основата на всяко мобилно приложение или уебсайт.

Потребителски интерфейс
Бързи залагания
Бонус за мобилни залагания
Безопасност
Бързо изтегляне
Залагания на живо

 

Избор на приятен Потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс е нещо повече от начина, по който изглежда приложението или неговите цветове на фона. Интерфейсът на приложението за мобилни залагания може драматично да повлияе на вашето преживяване, тъй като се отнася до всичко, което е свързано с взаимодействието ви с букмейкъра. Скоростта, с която се достъпват различни менюта, колко лесно е да достигнете до всички функции, когато държите телефона в една ръка, колко секции трябва да отворите, за да намерите любимите си залози. Всичко това са валидни примери за това какво означава потребителски интерфейс за залагане от смартфон.

 

Бързината на залагания при апликацията

Залагането през вашия смартфон носи много бързина на целия процес и е повече от обикновена мобилност. Точно както в примера, с който стартирахме тази статия, вие трябва да можете да направите залог в рамките на минута след като сте отключили телефона си. Бързото залагане на живо е онова, което често прави разликата между мобилната апликация и десктоп, докато специализирани методи за мобилно плащане като ApplePay, Boku, Pingit или Zimpler също играят своята роля в целия процес. И тъй като споменахме залагания на живо, онлайн предаването трябва да бъде подкрепено и от букмейкъри с мобилни версии и апликации за перфектно изживяване.


Бонус за мобилни залагания

Ако обичате да залагате с бонуси, заявяването на оферта за мобилни залагания може лесно да подобри целия процес. Сайтовете за мобилни залагания и бонусите изглежда вървят ръка за ръка, тъй като има много възможности за заявяване на страхотни оферти. Изтеглянето на мобилното приложение за първи път ви позволява да получите специален бонус, докато първият ви депозит чрез мобилен телефон също може да ви даде някои добри бонуси. Съществува и възможността да се сдобиете с чисто нов смартфон, като се провеждат специални лотарии в някои сайтове за мобилни залагания или чрез размяна на вашите точки за залагане в секцията за стоки на програмата за лоялност.


Безопасни ли са мобилните залагания?

Базарната индустрия за залагания има няколко черни овце и въпреки че сигурните мобилни игри не трябва да са проблем, все пак може да срещнете някои проблеми. Приложения или уебсайтове, които се нуждаят от супер силна интернет връзка, лаг интерфейс или уебсайт, който не се показва добре, са възможни. Затова ние съставихме списъка с най-безопасните мобилни спортни книги, за да не се налага да се тревожите за нещо. Освен това двуфакторните системи за удостоверяване някои от най-добрите мобилни букмейкъри предлагат на смартфони, правят приложенията дори по-безопасни от някои уебсайтове.

 

Предимства и недостатъци при залагане през мобилно устрийство

Мобилните приложения имат много предимства и са доста удобни за потребителите, но ще обърнем внимание и на минусите, които се наблюдават при тяхното използване. Ето какво е добе да знаете, ако сте решили да направите вашите залози през мобилното приложение:

Независимо от това, че обикновено апликациите са с малък размер, е желателно да разполагате със свободно място в мобилното си устройство. Ако към този момент не разполагате със свободни мегабайти в устройството си, можете да изпозлвате мобилната версия, за която няма такова изискване.
Има изискване за операционна система при изтегляне на приложението, затова, ако мобилният Ви телефон не е от тези, които поддържат посочените оперционни системи, можете да използвате мобилната версия в браузъра си.
Ако сте от потребителите на Android, ще е необходимо да направите някои настройки, тъй като в Google Market, повечето приложения за онлайн залагания не са налични.

 

Предимства

Най-ясното предимство на мобилните онлайн залагания е, че можете да правите залози навсякъде по света, където имате мобилно устройство и интернет връзка. Удобството е всичко в наши дни и да можете да залагате от телефона или таблета си 24/7 е нещо, за което залагащите на спорт никога не са мечтали и е било възможно преди десетилетия.
Наясно сме, че играчите могат да гледат събития в браузъра си за настолни компютри, но най-добрите европейски букмейкъри също са предоставили това на приложения за мобилни залагания. Мобилният стрийминг е отлична функция и много от тях все още могат да я използват дори и да са вкъщи на дивана си. Това дава на потребителите още една възможност да наблюдават спортни събития на живо.
Няма такси за залагания през мобилен телефон. Повечето букмейкъри също позволяват на играчите да депозират през мобилния им сайт или приложение. Възможността за изтегляне през мобилен телефон не е характерно за всеки сайт за залагания, но около 2/3 от пазара има тази функция.

Недостатъци

Въпреки че има много букмейкъри с мобилни продукти, които са далеч по-добри от други, залагането в движение просто не е за някои хора. Бутоните са по-малки Мнозина избират да залагат изключително с десктоп или лаптоп, тъй като спортната книга е много по-лесна за навигация в този формат.
Когато става въпрос за пазаруване на линия, освен основните пазари, като пазарите на предложения, има много повече обръчи, през които да преминете, когато използвате мобилен клиент или сайт, в сравнение с използването на традиционен уеб браузър на компютър или Mac. В някои случаи залагането на мобилни устройства кара играчите да не успеят да пазаруват или да направят правилното проучване преди да направят залог.
Има и допълнителното изкушение, което някои комарджии изпитват, когато използват приложения за мобилни залагания. Някои не могат да изключат желанието да залагате повече игри. Ако това е проблемна област за вас като залагащ, може би си струва да избягвате напълно опциите за залагане на мобилни устройства.

 

Заключение

Можем само да се надяваме, че след като прочетете тази статия, вие сте по-близо до това да знаете какво точно искате от приложенията за мобилни залагания. Експериментирането с различни мобилни букмейкъри може да се превърне в много досадно изживяване, което може да ви струва време и пари. Така че, за безпроблемно изживяване, изберете букмейкърите от нашия списък и се насладете на мобилните хазартни игри, както трябва да бъде. Просто, бързо и сигурно!